Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Faszbukos csőcselék

2011.10.23. 19:57 | enpera | Szólj hozzá!

Címkék: a szdsz facebook sárosi lmp dörner sajtószabadságért egymillióan

A modern kor kihívásainak felel meg a nemzetpusztító liberalizmus legújabb szervezetecskéje, ami a legismertebb közösségi oldalon szerveződött.

Ezek a magukat függetlennek nevező idióták azt hazudták ma, hogy ők le akarják váltani a kormányt, merthogy itt nincs sajtószabadság, meg itt olyan nagy diktatúra van, hogy az már durva.

Szeretném emlékeztetni ezeket a bedrogozott hülyéket, hogy 2006-ban neem volt itt semmiféle szabadság, ki sem lehetett menni az utcára, mert bármikor rá támadhatott az emberre egy csapat azonosítószám-nélküli magát rendőrnek nevező féreg, és a földön fekve is rúgdoshatta. Akit nagyon érdekel, bármikor találhat erről videókat.

Ezek után egy ilyen csapat ilyesmiket merészel állítani. Amikor végre nem kordonok között folyt az ünnep.

Ez a csőcselék Dörner György ellen is elkezdett munkálkodni, bizonyára sokkal nagyon szakember Alföldi Roberta, aki minden darabot becsomagol valami szdsz-es zászlóba, és a drogos faszkalap haverja mellett is ki mer állni, aki bármikor megölhet bárkit az úton bepiálva-bedrogozva.

Ott volt Sárosi Petike is, aki a Kendermag egyesületben kezdte, ugye erről nincs mit beszélni, nyilván be volt megint füvezve.

Meddig tart még ebben az országban a neoliberális csőcselék rombolása? Amíg van még pár magyar?

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr913324735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása