Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Öszöd-nem-öszöd

2014.02.27. 21:34 | enpera | Szólj hozzá!

Címkék: 2006 mszp gyurcsány szdsz tüntetés gyúrcsány

A szélsőbal-neoliberális oldal a kampány jegyében ismét előhozta 2006-ot, idézek az atv hazugsággyárából : "Vadai Ágnes szerint akkor nem spontán tömegtüntetés volt, hanem az alkotmányos rend erőszakos megdöntésére irányuló kísérlet." 

Az adócsaló-párt (szdsz) egykori vezetője, Kuncze Gábor is úgy érezte, csatlakoznia kell a fennt említett kampánycélból koholt baromsághoz. Kiváncsian várom, a munkahelyén gyakornokokat szopató, kurvázó Szanyikapitány mikor szólal meg az ügyben, természetesen két feles közbeni böffentés után. 

A legszebb az egészben, hogy mindeközben a szemkilövető-hazaáruló Gyurcsány vígan visszatért, és összeállt a fennt említett embernek nem igazán nevezhető lényekkel. Azóta sem volt igazi elszámoltatás, ez a Fideszt terheli! Gyurcsányt már rég el kellett volna ítélni gyilkossági kísérletért, szólás és gyülekezési szabadság korlátozásáért, a rendőrség saját céljaira kézivezérléssel felhasználásáért. 

 

De még mindig ott tartunk, hogy azon megy a vita, ki szivárogtatott ki, meg ki küldte ki a tüntetőket (elárulom, senki nem küldött minket). 

Gyurcsány meg röhög a markába, folytatja lopást , csalást, hazudozást, ahelyett hogy a börtönben töltené a büntetését....

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr545836164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása