Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Drogosok

2010.05.09. 19:50 | enpera | 3 komment

Címkék: tüntetés kendermag könnyűdrog

Ismét idióta drogos csürhe tüntetett a könnyűdrogok legalizálásért. Sajnos őket nem verték szét a sünök, mint más rendezvényeket szoktak, pedig ez iszonyat káros az országra nézve.

 

A neoliberális kábítószeres banda szerint ha engedik a könnyűdrog-használatot, csökkenni fog a keménydrog elterjedtsége. Persze erre semmiféle példa vagy bizonyíték sincs, de hát biztosan már nem maradt elég agysejtje a szervezőnek már, érthető.

 

Viszont a legfelháborítóbb érv, ami elhangzott az volt, hogy a füves cigi árusítása nagy adóbevételt jelentene az államnak. Tehát ez a kendermagos pöcsfej eladná a gyerekeket, az egészségüket és az életüket is némi pénzért! Normális ez? Ocsmány egy szervezet ez, az ilyeneket kéne betiltani, örökre!

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr461986650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NastroAzzurro 2010.09.08. 15:35:49

mert szerinted jobb, hogy deka adó nem folyik be belőle?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2010.09.08. 23:06:49

@NastroAzzurro: kicsit elkésett komment. De te pénzügyet csinálnál mások halálából?

suan2 2011.02.23. 16:33:03

A dohanyzas es az alkoholizmus bizonyitottan karos az egeszsegre, azokat megis engedik, mert adobevetel van belole. Most ugyanezt akartak volna a konnyudrogokkal, de ez persze "penzugyet csinalnal masok halalabol". Ha a drogokat nem engedik, akkor tiltsak be az alkohol es a dohany arusitasat is, az lenne kovetkezetes.
Egyebkent tudomasom szerint nincs olyan tanulmany, ami bizonyitana, hogy a konnyudrogok veszelyesek lennenek az egeszsegre, vagy hogy a konnyudrog fogyasztok nagyobb esellyel valnanak kabitoszerfuggoekke mint masok. A konnyudrogok nem okoznak fuggoseget, ez bizonyitott teny.
Arrol nem is beszelve, hogy az egeszsegugy es a gyogyszeripar hatalmas uzlet, ami penzugyet csinal masok halalabol, vagy betegsegebol. Szoval akkor tiltsuk be az egeszsegugyet is?
süti beállítások módosítása