Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Felháborító

2014.05.02. 20:11 | enpera | Szólj hozzá!

Címkék: mszp gyurcsány náci jobbik szanyi gyúrcsány

Felháborító, hogy az alig-alig támogatott álbaloldal, akiket inkább neoliberális valaminek lehetne hívni, mert még a baloldali összefosás is túl megtiszteli az ilyen alkoholista románozó náci Szanyikapitány, szintén alkesz Szekeres, szemkilövető Gyurcsány, gyilkos Libajnai félék számára - szóval felháborító, hogy ezek a lejáratott arcok merészelnek még nácizni manapság. 

Akik nagynehezen, sok megalkuvással, hazugságokkal összelapátoltak egy vödör szart - pardon szövetséget, csak egy napra, azután azonnal egymásnak estek, mindezt azért, hogy a balfék Mesterházyt megbuktassák majd, és ismét Gyurcsány legyen a nagyvezír. Ezek a régi bűnözök, akik magukat több éven át kordonokkal védték a népharag előtt, és letépett azonosítós "rendőrök", összekapartak ÖSSZESEN annyit mint a Jobbik egymaga, majd mivel érzik a vesztüket, veszettül előhúzták a nácikártyát, mint azt 60 éve tapasztalhatjuk ebben az országban.

Aki nincs velünk, az fasiszta, mondták régen, és mondják ma is. Ugyanabból a körből. 

A kurvázó, habzó szájú részeges Szanyikapitány, akit képes ez a mocskos párt kiküldeni Brüsszelbe, MINKET képviselni, milyen alapon nácizik? Lerománozta az erdélyi magyarságot, többízben. Normális országban már letartóztatták volna.

Ez a mai "baloldal". Kérünk egy másikat, igazit, más arcokkal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr246109079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása