Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Kampány Lendvai-módra

2010.01.25. 18:42 | enpera | Szólj hozzá!

Címkék: kampány mszp lendvai

Idézek, mert minden szava arany:

 

"A voksolás első fordulója április 11-én, a második forduló április 25-én lesz. Lendvai Ildikó hozzátette: jó hír az országnak, hogy a hivatalos kampány a lehető legrövidebb ideig tart, így kevesebb idő jut például gyűlöletoffenzívára. A szocialista pártelnök hangsúlyozta: itt az idő, hogy ki-ki előálljon valóságos programjaival.

Jó hír az országnak, hogy a lehető legrövidebb ideig tart a kampány. Sólyom László köztársasági elnök ugyanis a törvény szerinti legkorábbi időpontot jelölte meg az országgyűlési választásokra - jelentette ki az MSZP elnöke pénteki sajtótájékoztatóján. Lendvai Ildikó úgy fogalmazott: így kevesebb idő jut gyűlöletoffenzívára, családok összeveszejtésére, levelek hamisítására baloldali ifjúsági szervezet nevében, arra, hogy gyilkosnak nevezzék a kormányfőt, vagy éppen bilincsben ábrázoljanak meg nem vádolt szocialista politikusokat.
"

 

Hát ezeket mondta ez az áldott jó asszony, a nemzet anyósa.  Szerintem nem kell hozzá semmit fűzni, az élet esszenciája ez. Vajon leírta neki ezt valaki, vagy a saját okos kis fejéből pattant ki? Bár mondjuk az írásban nem tudom mennyi tapasztalata van, az olvasásban inkább, ha már annyit cenzúrázott az átkosban alosztály-vezetőként.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr461701511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása