Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

850000

2010.05.14. 18:01 | enpera | Szólj hozzá!

Címkék: mszp fidesz szdsz jobbik országgyűlés mellény

Mikor fogja már fel az összes antidemokratikus idióta mszp-s, fideszes, szdsz-es (lmp-s) politikus, hogy 850 ezren a Jobbikra szavaztunk? És egy demokráciában nem lehet különbséget tenni a parlamentben az szerint hogy másik 3 párt szerint a negyedik demokratikus-e vagy sem? Ezt hívkák itt demokráciának? Mi ez a kabaré a bizottságokkal? Mi célt szolgál?

Mi az hogy betiltunk egy mellény nevű ruhadarabot? A barna cipőt mikor fogják?

Mikor lesz Magyarországon tényleges demokrácia? És sajtószabadság?

Az hogy sosem lesz már jó nekünk nyilvánvaló, minden kormány azt ígéri hogy majd jobb lesz 4-8 év múlva, és csak most kell éppen megszorítani a nadrágszíjat. De lehetne ezt úgy is, hogy közben nem tiporjuk a jogokat a sárba, illetve ne csak a korrupt politikusoknak legyenek jogaik.

Miért nem lehet elfogadni hogy a nép egy jobboldali pártot is delegált a parlamentbe? Kinek joga azt eldönteni ki demokrata és ki nem?

Miért nem visszahívhatóak a képviselők?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr412003406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása