Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Betelt a pohár - avagy a sajtószabadság

2009.02.11. 18:38 | enpera | Szólj hozzá!

Rákosi elvtárs Kúrcsány Ferenc reagált egy Magyar Hírlapban megjelent írásra.
Ez a szerencsétlen megalomániás nyíltan a sajtószabadságot támadja, és ezen ismét túltesszük magunkat mint megannyi hazugságon, lopáson, csaláson!
Természetesen észt nem osztogatnak csak úgy, nyilvánvaló hogy ezek után az is venni fogja az újságot aki eddig nem tette, sőt ez jó kis reklám a lapnak.
Amellett hogy a cikk véleményem szerint egyáltalán nem tartalmaz elítélendő gondolatokat, mégiscsak egy szubjektív véleménynyilvánítás, de úgy látszik hogy az időutazó Kúrcsány elvtárs nem szereti az eltérő véleményeket.
Felszólította az állami cégeket hogy bojkottálják a lapot, csak szegényke feledékeny, hogy már régóta tart a bojkott, csak ezt nem hozták nyilvánosságra. (Forrás: Széles Gábor) Szóval felszólított a bojkottra, valamint idézem:
"Gyurcsány megparancsolta Draskovics Tibor rendészeti és igazságügyi miniszternek, hogy készítse elő a megfelelő sajtóetikai, vagy jogi eljárást a 'Betelt a pohár' című írással kapcsolatban." - Nos, ezt értse úgy mindenki ahogy akarja, de én úgy látom a joghoz illetve sajtóetikához semmit nem értő "jóhírú" komornyik fog vizsgálódni, csak nem értem mit, hogy...
Pénteken tüntetés is lesz a Sajtószabadságért, 14 órakor a Kossuth téren, a Miniszterelnöki Hivatal előtt, és azt hiszem, bárhogy is csűrjük csavarjuk, teljesen jogosan.
Egyébiránt nagyon örülök hogy a legnagyobb probléma Bayer Zsolt cikkje, ez tényleg őszinte örömmel tölt el, tehát az ország fejlődik, a gazdaság szárnyal, a régió összes országát megelőztük, az államadóság csökken, az emberek jövőképe teljesen pozitív, nincsenek cigány-magyar feszültségek, nincs minden nap bankrablás (amivel Drazsénak foglalkozni kellene), sőt bűnöző-gallerik sem gyilkolásznak éjszakánkét, tehát oldjuk meg a legnagyobb problémát, a Magyar Hírlapot bojkottáljuk, IGEN, EGYÜTT, KÖZÖSEN, CSINÁLJUK!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr36937439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása