Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Gyurcsány, a szónok

2009.02.17. 18:48 | enpera | 1 komment

 

Gyurcsány, a szónok
(avagy egy beszéd elemzése)

Tegnap este megszakították az m1, tv2 és az rtlklub amúgyis fergetegesen színvonalas műsorát 19.00-kor.
Hogy miért? Mert urunk és parancsolónk, a hazugságokkal megválasztott illegitim miniszerelnök épp ámokfutást tartott.
Mert hogy ezt beszédnek nem nevezném. Ez valamiféle választási kampány volt. Önmosdatás. Másra kenés. Hazudozás.

 

 

 

Miket mondott?
 

- 3.nagy reform : Állandóan reform van itt, de semmi hatás, csak szavak szavak szavak. Minden nap egy új ötlet, kapkodás ide oda, de semmi konkrétum, csak agyament ötletek.
- Úgy kezdte hogy 3 éve kiderült nem mehet így tovább : Szerintem az derült ki hogy hazudott, lopott, és így nyert, nem ragoznám túl. Persze a vörösök szerint csak mert őszintének lenni, ezen hangosan nyerítek, olyan szánalmas.
- Természetesen a válságot nagyon okosan kihasználja, ő meg fogja menteni az országot, ezzel még választást is nyerhet, nagyon jó kampányszöveg, csak ugye szemenszedett hazugság, semmiféle konkrét intézkedés nem történt
- Előzőhöz kapcsolódik, nagyon kiemelte a munkahelyek megvédését. Szép szöveget nyomott, de SEMMI INTÉZKEDÉS NEM TÖRTÉNT!
- Azt is mondta, támogatást adnak a vállalkozásoknak. Nos, ezt már pár éve szajkózzák, de valahogy ez sem igaz természetesen, egy konkrétumot nem tudna mondani.
- És ismét a válság, amit ráadásul ő okozott, kis hazánkban a válság már jóval korábban elkezdődött köszönhetően a gazdaságpolitikájának.
- Ismét előjött a szokásos duma, pár évet kell már csak kibírni és utána milyen jó lesz. Hát mióta eszemet tudom ezt hallgatom, ez hazudozzák! Kádártól kezdve Bokroson át Gyurcsányig!
- Most éppen patrióta gazdaságpolitikát hirdetett, nos, nem tudok rájönni hogy a jobboldali szavazókhoz szólt, vagy éppen Szekeres írta ezt neki le részegen, vagy ezt így most hogy? Eddig éppen liberális "gazdaságpolitikát" követett, már ha ezt annak lehetett nevezni.
- 3%-os ÁFA emelés. NO COMMENT kategória, szegények adója, remek ötlet. Állítólag ezt az adócsökkentés ellensúlyozására találták ki, gondolom nagy brainstorming lehetett, valahol Öszödön, és a szádeszes pajtásokkal valami jó anyagot lőttek közben.
- Most jön a kedvencem, azt mondta ez a búbánatos arcú, hogy vagyonadó is kell, a jövedelmét eltitkolók ellen. Mondjuk ez lehetne jó pont is, saját magát sem hagyja ki a számításból, ugye mindene a felesége meg a cégei nevén, ahogyan az összes megélhetési politikusunk teszi, pl egy ilyen helikopteres 1%-on álló választási csalóra gondolok.
- A kormány határozottan teszi a dolgát, ezt is mondotta volt. HURRÁ! DE JÓ! Jajj de hol a kormány? Ja hogy arra a kisebbségben vergődő összetákolt szádesz által irányított valamire gondolt?
- Még valamit zagyvált hogy munkát kell adni, nem segélyt. Ezzel teljes mértékben egyetértek. De nincs mögötte semmi intézkedés. Hát tele vagyunk megélhetési munkanélkülivel.


S ha ezek mind sikerülnek, Magyarország megerősödve kerül ki a válságból! (idéztem)

IGEN, HAJRÁ, CSINÁLJUK MEG EGYÜTT! VEZÉRÜNK GYŐZELEMRE VISZI A KOMMUNIZMUST ORSZÁGOT!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr12949108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beleszolok 2009.02.18. 14:38:37

lófax van itt, nem adócsökkentés. A legkevesebbet keresőknek adóemelés lesz.

Jó sok hozzászólás van itt :D
süti beállítások módosítása