Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Dávid Ibolya szerint megérte

2009.03.20. 19:48 | enpera | Szólj hozzá!

Címkék: mdf lajos david ibolya bokros

Szerintünk is. Remélem ez a köpönyegforgató párt, amely már semmilyen elvében vagy tettében nem volt hű az "antalli-örökséghez", és képes volt Bokros Lajost, a szocialista minisztert jelöltjévé tenni, végleg eltűnik a süllyesztőben. Sokat köszönhetünk az MDF-nek, pl. az eszetlen privatizációt, a hatalom sikeres átmentését a szocializmusból, valamint a gazdaság leépítésének elindítását, de még lehetne sorolni. Legutóbbi CD-ügyük a figyelemfelhívásra pedig szánalmas volt, így szabadult meg ellenlábasától, valamit irányította magára a figyelmet. Mivel természetesen csak a frakció szűnt meg, ezért van még esély az újraalakulásra, természetesen ez a házszabály értelmezésétől függ. A másik köpönyegforgató párt, a szélsőséges neoliberális SZDSZ sajnálja az MDF-frakció megszűnését, lehet összeborulás lesz a fennmaradás érdekében?

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr661014931

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.21. 11:02:39

Az utolsó bosszúA Teremtő látja lelkemet, nem akarjuk mi szegény Bokros Lajost meg az MDF-et rúgdosni állandóan - de hát mit csináljunk, egy konzervatív blog vagyunk, vagy mi a szösz, az MDF pedig az egyetlen parlamenti párt, mely magát konzervatívnak mon…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása