Gyorshírek

Csőcselék blog

A dzsojsztikk olyan mint az uborkakonzerv, csak nem visel kalapot...

Utolsó kommentek

Dávid Ibolya színt vallott

2010.04.07. 21:30 | enpera | 2 komment

Címkék: mszp fidesz mdf dávid ibolya

A köpönyegforgató MDF-nek nevezett gittegylet diktátora színt vallott, még a kommunista utódpárt MSZP-vel is összefogna a Fidesz ellen. Ez mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, csak ugye ők eddig tagadták.

Mondjuk a sikertelen Szdsz-Mdf összeborulás után, és az állandóan zsarolgató celebbokrossal nehéz lesz a szánalmas vergődésen kívül mást összehozni. Nevetség tárgya volt már a kreált összeesküvés-elmélete is Dávidnak, persze ezzel a kamu dvd-ügyet nem sikerült überelni.

 

Ideje ennek az országot kiárusító hazug köpönyegforgató pártocskának kihullnia már a közéletből. Természetesen az SZDSZ-szel együtt, bár most a szélsőséges ultraliberális párt éppen átmentette magát az LMP nevű formációba, és ismét sikeresen hülyítik a népet, a közvélemény-kutatások szerint.

 

Az LMP-ben olyan személyek szerepelnek mint Schiffer András, aki állítólagos liberális jogvédő mivolta ellenére gyilkosságra buzdító szövegeket író rappert védett. Vagy az ex-szdsz-es Érsek-Obádovics Nándor, illetve Tamás Gáspár Miklós, aki szintén szdsz-es volt. Csak hogy világos legyen, ez nem a Lehet Más a Politika, egy csak egy újabb köpönyegforgatás az SZDSZ-től, az szdsz pénzéből. Az SZDSZ művét pedig ismerjük. Sajnos.

 

És Dávid Ibolya ezzel az SZDSZ-szel borult össze, de nem véletlenül, mindkét párt aktívan részt vett országunk tönkretételében.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uborkakonzerv.blog.hu/api/trackback/id/tr611902798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

altervoter 2010.07.01. 14:42:07

Bocs de éppen tudom, hogy Érsek-Obádovics soha nem volt SZDSZ-es. Dehát, hazudozzatok csak, ebből éltek...
süti beállítások módosítása